Klant recensies over Softshop.nl - Beste online en offline shop‎

Samenvatting
positive71.4%(5 Beoordelingen)
Gemiddelde waardering: 8.6/10neutral28.6%(2 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 7negative0%(0 Beoordelingen)

Klik hier om een beoordeling achter te laten


Tweedehands laptop besteld
rating
De laptop was in zeer goede staat ondanks dat deze toch tweedehands was , het is eigenlijk refurbished , maargoed prima laptopje en super om alles mee te doen!
Jimmy V.31-03-2017
Prima webshop
rating
Game besteld en direct geleverd!
Jasper D.31-03-2017
Super service!
rating
Windows 10 Besteld en zoals beloofd binnen 1 seconden binnen! direct downloaden vanaf de Microsoft Site , beter als bij een concurrent want die geven download links van vreemde pagina's :S , Activeren en klaar was Windows 10 , ik had een probleem met mijn Resolutie omdat ik niet goed wist wat het kon zijn , hebben ze mij via Whatsapp geholpen en o.a Teamviewer , het bleek de videokaart driver te zijn. Snelle reacties & goede service & niet duur Heel heel heel erg tevreden ik zal hier vaker iets bestellen :)
Bianca v.31-03-2017
Kon sneller
rating
Ik heb een laptop besteld eergister , stond voor 17:00 besteld is morgen in huis , ik heb om 16:57 besteld en ik heb mijn laptop helaas niet de volgende dag gekregen! Laptop ziet er wel goed uit maar levering was minder.
Jessey N.24-03-2017
Anti-virus besteld heel snel geleverd
rating
Een anti-virus app gekocht en direct binnen!
Sanne B.24-03-2017
Super snelle levering!
rating
ik had een Windows 10 nodig , afgelopen avond & had even rondgezocht en bij Softshop terecht gekomen , betaald en direct op mijn scherm te zien , ik ben in ieder geval tevreden!
Jeniffer D.24-03-2017
Op zich erg tevreden
rating
Erg tevreden uiteindelijk , echter in het begin was er een aantal dingen die niet klopte , ik had een verkeerde adapter ontvangen , Softshop heeft mij direct een andere toegestuurd en de volgende dag al in huis , op kosten van hun kon ik de oude retourneren.
Ravi S.24-03-2017
Softshop.nl - Beste online en offline shop‎ - Gemiddelde waardering: 8.6/10 - Aantal beoordelingen: 7