Klant recensies over Softshop.nl - Beste online en offline shop‎

Samenvatting
positive81.8%(9 Beoordelingen)
Gemiddelde waardering: 8.9/10neutral18.2%(2 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 11negative0%(0 Beoordelingen)

Klik hier om een beoordeling achter te laten


Windows 10 Pro | x64 | NL | Licentie | DVD | Pakke
rating

Bedankt voor de vele mails, blijf je op de hoogte vaan de gang van zaken

Erik B.15-05-2017
Antwoord:

Geachte Heer/Mevrouw,



Bedankt voor uw bijdrage , wij zullen de klant altijd zo veel mogelijk informeren omtrent een bestelling!



Zodat u altijd weet wanneer u iets kunt verwachten!


Daarnaast zullen wij ook veel veranderingen meebrengen!



Met vriendelijke groet,



Kemal Deniz


Softshop

Goede service en snel antwoord
rating

De aankoop simpel en snel geregeld. Zeer snel antwoord op je vragen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raymond H.13-05-2017
Antwoord:

Geachte Heer/Mevrouw,



Bedankt voor uw beoordeling , wij wensen u veel plezier met uw product!



Met vriendelijke groet,



Kemal Deniz


Softshop

perfect!
rating

perfect!

Osman s.12-05-2017
goed en snel
rating

Een product besteld en zoals beloofd voor 17:00 besteld , morgen in huis , ik ben heel erg tevreden en tot de volgende keer gr. leo

Leo P.08-04-2017
Tweedehands laptop besteld
rating
De laptop was in zeer goede staat ondanks dat deze toch tweedehands was , het is eigenlijk refurbished , maargoed prima laptopje en super om alles mee te doen!
Jimmy V.31-03-2017
Prima webshop
rating
Game besteld en direct geleverd!
Jasper D.31-03-2017
Super service!
rating
Windows 10 Besteld en zoals beloofd binnen 1 seconden binnen! direct downloaden vanaf de Microsoft Site , beter als bij een concurrent want die geven download links van vreemde pagina's :S , Activeren en klaar was Windows 10 , ik had een probleem met mijn Resolutie omdat ik niet goed wist wat het kon zijn , hebben ze mij via Whatsapp geholpen en o.a Teamviewer , het bleek de videokaart driver te zijn. Snelle reacties & goede service & niet duur Heel heel heel erg tevreden ik zal hier vaker iets bestellen :)
Bianca v.31-03-2017
Kon sneller
rating
Ik heb een laptop besteld eergister , stond voor 17:00 besteld is morgen in huis , ik heb om 16:57 besteld en ik heb mijn laptop helaas niet de volgende dag gekregen! Laptop ziet er wel goed uit maar levering was minder.
Jessey N.24-03-2017
Anti-virus besteld heel snel geleverd
rating
Een anti-virus app gekocht en direct binnen!
Sanne B.24-03-2017
Super snelle levering!
rating
ik had een Windows 10 nodig , afgelopen avond & had even rondgezocht en bij Softshop terecht gekomen , betaald en direct op mijn scherm te zien , ik ben in ieder geval tevreden!
Jeniffer D.24-03-2017
Op zich erg tevreden
rating
Erg tevreden uiteindelijk , echter in het begin was er een aantal dingen die niet klopte , ik had een verkeerde adapter ontvangen , Softshop heeft mij direct een andere toegestuurd en de volgende dag al in huis , op kosten van hun kon ik de oude retourneren.
Ravi S.24-03-2017
Softshop.nl - Beste online en offline shop‎ - Gemiddelde waardering: 8.9/10 - Aantal beoordelingen: 11